We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rayo is de naam van deze geweldige, stoer, maar zeer chique, barok uitziende Spaanse Appaloosaruin. Zoals het een echte Appaloosa betaamd is hij ontzettend slim en kun je hem van alles leren! Een klein hartje heeft deze stoere jongen, maar eens je dat hartje voor je gewonnen hebt is het een grote knuffelbeer. Kent goed het grondwerk.                            

Rayo is geboren op 15-12-2015 en is ca 1,63m hoog. Rayo is in bezit van een paspoort met chip en is geënt en ontwormd. Hij is onlangs naar de tandarts geweest en in bezit van een tandartsrapport. Hij is totaal vrij van gebreken en ons inziens zeer geschikt voor de sport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                               
Wij zijn Rayo aan het doortrainen, helaas ontbreekt het ons aan de tijd om hem de aandacht te kunnen geven die hij verdiend. De prijs vordert naarmate hij beter is doorgereden. Daardoor is hij nu nog niet voor de eerste de beste beginnende ruiter geschikt. Rayo is hier buiten langs de weg erg nuchter, en rustiger als in de bak.                            

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.