We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rebbel O
rechtstreeks van de fokker
mooi kanan veulen uit nmr uno moeder 
geboren 05-04-2021
wij fokken paarden met een zeer stabiel en meewerkend karakter 

De pedigree van Kannan is een aaneenschakeling van grootheden uit de Nederlandse fokkerij met Voltaire, Nimmerdor en Le Mexico. Hengsten die stuk voor stuk garant staan voor vererving van excellente springkwaliteiten. De moeder van Kannan is Cemeta, een keur, preferente, prestatiemerrie van Nimmerdor uit de preferente merrie Wozieta.

Nakomelingen Als vaderpaard behoort Kannan tot de beste springpaardenleveranciers ter wereld en staat als 7e in de WBFSH-wereldranglijst voor springpaarden. Dit resultaat heeft Kannan te danken aan een groot aantal kinderen die schitteren in de internationale springsport waaronder de Olympisch Kampioen en wereldbekerwinnaar Nino des Buissonnets. Molly Malone won meerdere Grote Prijzen en wereldbekerwedstrijden. Quabri de L‘Isle won de openingswedstrijd van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en won meerdere Grote Prijzen en Nations Cups. Quorida de Treho won tweemaal de wereldbeker van Helsinki en de Grote Prijzen van St. Gallen en Parijs, etc.
Kannan: Bewezen in sport en fokkerij

Stamboom

Vader kannan
Vader van vader Voltaire
v.v.v. Furioso II
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder gerona
sport
Vader van moeder numero uno
v.v.m. libero h
m.v.m.
Moeder van moeder cavelier
keur sport
v.m.m. maykel
m.m.m. uniform