We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Navaah'ronia d.S., wij noemen haar Navaah, is een prachtige 3 jarige merrie van Feel Good(v. Contango) x Upperclass, met 3 goede gangen. We hebben haar zelf gefokt en zijn al begonnen met zadelmak maken.

Navaah is zeer leergierig, mensgericht en een ontzettend vrolijke nuchtere sociale dame. Houdt enorm van aandacht en leert erg snel. Navaah heeft veel talent en zou het ver kunnen schoppen in de dressuursport.

Navaah staat hier in de groep met andere paarden. Stokmaat 1.68 (groeit nog). Leeftijd 3 jaar. Rontgenologisch gekeurd incl. Hals en rug (5-5-2021) goed bevonden voor de sport.
* Geen stalgebreken.
* Braaf bij hoefsmid
* Braaf op de vrachtwagen/trailer
* Altijd netjes ontwormt, geënt en 1x per jaar door de tandarts na gekeken.
Direct te koop van de fokker. Navaah is bekend met grondwerk, longeerwerk (ook dubbele lijnen) en er is al een enkele keer op haar gezeten. Dit alles pakt ze met gemak op maar mede door haar niveau zijn wij wel opzoek naar een ruiter met ervaring op het gebied van jonge paarden.

Naarmate de opleiding van Navaah verder vordert zal haar vraagprijs ook stijgen.

Stamboom

Vader Feel Good
Vader van vader Contango
Preferent
v.v.v. Contender
m.v.v. Adisa III
Moeder van vader Vamora
Elite, Preferent, Prok
v.m.v. OO Seven
Keur
m.m.v. Camora
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder Euronia
Vader van moeder Upper-Class
v.v.m. Polansky
m.v.m. Doliena
Ster, Prestatie
Moeder van moeder Aronia
v.m.m. Tushinski
m.m.m. Perronia