We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in mijn hart, moet ik helaas op zoek gaan naar een geschikte ruiter en een 5 sterren huisje voor mijn prinses.

Adrenalina is een 6 jarige merrie van 1.48m(officieel gemeten).

We hebben Adrenalina gekocht vorig jaar in augustus met het doel om haar op te leiden voor de verkoop. 
Toen ze bij me op stal kwam had ze eerlijk is eerlijk weinig vertrouwen in de mens..
Ik heb alleen vanaf het begin iets in haar gezien en in haar geloofd vandaar dat we haar al 'wat langer' hebben en ik haar echt 1000% klaar wilde maken. 

Op een rustige manier zijn we begonnen met haar te werken en na korte tijd werd dit ons zeker beloond. Heb je haar vertrouwen gaat ze voor je door het vuur.

Adrenalina is fijn te rijden, loopt prima nageeflijk in stap draf en galop en doet simpel haar galopswissel. Adri is een heel correct en fijn te rijden dier, ze is wel gevoelig en heeft dan ook een ruiter nodig met gevoel en wat geduld. 

Adrenalina heeft belachelijk veel potentie met springen. Ze barst nog niet van de ervaring maar heeft echt enorm veel kwaliteit.. 

We merken dat ze echt gelukkig word van het springen en dit ook echt lekker doet. 
Ze heeft nog nooit gestopt en tikt ook vrijwel nooit een balk aan, is ultra voorzichtig ondanks dat ze nog niet veel gezien en gedaan heeft in haar leven! 

Adrenalina is inmiddels verschillende keren mee geweest naar onbekend terrein. Voor fotoshoots waar ze zo goed als los bij je blijft staan, voor lessen bij de ponyclub, voor spring training op onbekend terrein, eventing training en ook verschillende onderlinge wedstrijdjes zijn inmiddels meegepakt. 

Adrenalina is braaf op onbekend terrein, kan soms even de kat wat uit de boom kijken maar doet ten allertijde enorm haar best om precies te doen wat er van haar gevraagd word.

Ook tijdens de eventing training liet ze over duidelijk zien hoeveel potentie ze heeft en wat een plezier ze heeft in het rijden en werken. Ze sprong alles zonder enige twijfel en zelfs de L/M paarden hindernissen waren geen enkel probleem!

Braaf op buitenrit en 100% verkeersmak. Ook groot verkeer is geen probleem.

Ik weet 100% zeker dat Adrenalina échte potentie heeft voor het hoge werk. Ze springt 1,10m parcoursen thuis met zoveel gemak en souplesse terwijl ze nog zo onervaren en kort bij ons is.. dat het niet anders kan dan dat deze meid met de juiste ruiter en begeleiding nog veel gezien en gehoord gaat worden!

Adrenalina is een mega lieve, knappe en speciale pony geworden voor mij.. 
Ik ga dan ook kritisch opzoek naar een passende match met wederzijdse klik.
Een 'eis' van mij is dat Adrenalina alleen gaat vertrekken naar iemand die haar heel veel liefde geeft en ze gaat alleen naar een ruitertje die er uit kan gaan halen wat er in zit.. haar kwaliteit is té goed om niks mee te doen en ze verdient het om in de spotlights te komen.

Ik zoek echt iemand, die doorgaat met waar wij gebleven zijn, haar laten genieten van het leven, een band opbouwen, trainen en de show stelen met deze knappe, speciale dame ❤️

Voor vragen, meer info of om deze beauty te komen bezichtigen graag een bericht sturen.

We hebben recente röntgenfoto's van adrenalina (helemaal goed!)

Adrenalina valt in de hogere prijsklasse (>10k) en ze is te bezichtigen in mierlo Noord-Brabant.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.