We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super fijn te rijden allrounder te koop aangeboden.

12 jarige ruin van 1.62 hoog. 
ZZ-licht dressuur + 10 (ZZ-zwaar gereed)
L springen + 9 (nooit de hoofdfocus geweest, potentie voor veel meer)
M SGW + 2 

Zeer ervaren paard, maar hij heeft wel karakter. Daarom is hij niet geschikt voor iemand die angstig of onzeker is. Een beginner die wél stevig in de schoenen staat, zie ik echter prima met hem wegrijden. Staat simpel aan de hulpen, makkelijker voorwaarts en licht in de hand. Past zich goed aan de ruiter aan. Zeker met springen en SGW neemt hij zijn passagier goed mee in het werk. Is niet kijkerig op de sprong en trekt er fijn op aan. Vele prijzen gewonnen in alle disciplines, vaak geselecteerd voor regio en nationale kampioenschappen en ook meerdere regiotitels gewonnen. Op grote indoor concoursen als Zuidbroek en Tolbert meermaals geselecteerd voor springfinales, regelmatig beste combinatie van de dag, enzovoort. 

Hij is braaf op vreemd terrein, kan alleen op buitenrit en is goed verkeersmak. Trailerladen kun je alleen doen, maar een nieuwe trailer moet hij eerst wel even aan wennen. Hij geniet van elke aandacht die hij krijgt en lijkt daarmee ook voor veel doeleinden geschikt, zowel recreatie als sport en voor jong of oud. Leuk voor overgang pony naar paard of een paard om door ouder/kind te worden gedeeld. Zou ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld hunting of working equitation. 

Regelmatig gezien door osteopaat, hoefsmid, dierenarts en tandarts. Geen verleden met blessures, kan zowel met als zonder ijzers. Het enigste 'gebrek' is dat hij op stal geweekt hooi als ruwvoer moet krijgen. Gras eten is uiteraard ook goed. Hij is gewend om veel buiten te staan, zomers ook wel 24/7.  

Inclusief alle toebehoren: dressuurzadel, trenshoofdstel, eventueel stang & trens hoofdstel, springzadel, springhoofdstel, borsttuig, complete Amigo dekenset, etc. 

Via whatsapp meer filmpjes beschikbaar. 

Stamboom

Vader Niet ggk
Vader van vader Krimh ox
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Kantje’s Carlando
m.m.v.
Moeder Bowien-Rhodima
Lichte tour dressuur
Vader van moeder Rhodium
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. El Rosso
m.m.m.