We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze mooie lieve schat is Lizzy, ze is in '21 6 jaar oud geworden en circa 1,61m hoog. Lizzy is een super meewerkende merrie, die echt haar best probeert te doen voor je, zelfs als ze het niet altijd begrijpt. Ze is werkelijk superbraaf hier, in de omgang zowel als met grondwerken, in de trailer en onder de ruiter. Ze heeft 3 zeer goede gangen en ze heeft geen papier maar er zou Gribaldi bloed in haar zitten. Het vorig baasje vindt het leuk iets van de nieuwe eigenaar te horen en ze denkt dat Lizzy nog hoge ogen in de sport kan gaan gooien! Wij vinden haar ook zeker braaf genoeg voor de recreatie.   Ze is kerngezond en heeft alleen een schoonheidsfoutje van jongs af aan, haar gezichtje is een beetje a symmetrisch.                                            
Ze is hier met rijden eerlijk, en beschikt over 3 leuke gangen. Grondwerken doet ze ook super meewerkend hier. Ze heeft de stapmolen geleerd en is hier goed verkeers,- en trailermak. Ze is sociaal naar andere paarden en totaal niet dominant als ze bij andere paarden buiten in de wei staat.                                 

Lizzy is in bezit van een paspoort met chip, en is geënt en ontwormd. Is onlangs naar de tandarts geweest. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                                    

Inruil mogelijk                      
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.