We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super brave allround D pony te koop !

Tijd vleit's Cristal is een D pony merrie van ongeveer 1,45m en zal nog een paar cm groeien naar verwachting.

Sissy is Een pony met een karakter uit duizenden. Ze is goudeerlijk, nuchter en heeft nog nooit een pas verkeerd gezet. Trappen, bijten, steigeren/bokken of er vandoor gaan staan niet in haar woordenboek. Ondanks haar leeftijd is niets haar te gek.

 Ze gaat wekelijks mee op buitenrit, zowel alleen als met een andere pony en is 200% verkeersmak te noemen; voorop, achterop en groot verkeer, ze kijkt nergens van op. 

Onder het zadel is ze goed aan de hulpen. Ze heeft een fijn voorwaarts karakter, is licht in de mond en makkelijk nageeflijk te houden.Ze wil altijd blijven werken.

Momenteel zijn we bezig met  het wijken  wat ze erg goed oppakt. Ook vind ze het springen erg leuk om te doen en dat doen we ook wekelijks met haar ze heeft nog nooit gestopt en heeft een goede techniek.  

Vanwege corona nog niet officieel uitgebracht.

In de omgang is het ook een fijne pony. Ze geeft netjes haar voetjes en staat goed stil.
Ze loopt zo de trailer op en gaat ook wekelijks mee op de trailer. Ze is deze winter voor het eerst geschoren en stond gewoon braaf op de poetsplaats en zonder moeite te scheren. Ze staat momenteel overdag in de paddock of weiland en s'nachts op stal. 

ze is altijd oprijd naar de hoefsmid geweest oprijd geënterd. 

voor filmpjes of meer info bellen/appe 0651129622

Stamboom

Vader bronheulog hooch
Vader van vader gillen glyndrwr
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader hattongate heidi
v.m.v.
m.m.v.
Moeder tijd vleit's dacota
Vader van moeder bronheulog hooch
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder paltshoeve's dusty
v.m.m.
m.m.m.