We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze black beauty komt rechtstreeks van de fokker en luistert naar de naam J2L McLaren. McLaren is een prachtige Glamourdale nakomeling uit de KWPN Otrichta stam. Zijn vader, Glamourdale, werd in 2018 Wereldkampioen 7-jarigen dressuurpaarden en valt momenteel op in de Grand Prix onder het zadel van zijn vaste ruiter Charlotte Fry. Zijn moeder, Zafeda, is een PROK/Ster/voorlopig keur/pref merrie uit de KWPN Otrichta stam. Zafeda is ook de moeder van J2L Lamborghini (v. Bon Bravour) die in 2020 Belgisch Kampioen werd bij de Young Riders onder het zadel van Laura Luyten. Deze combinatie maakte in januari 2021 succesvol de doorstart naar de Intermediare I proef en achter de schermen trainen ze door naar de GP-U25.

J2L McLaren laat zich kenmerken door zijn prachtig uiterlijk en bouw alsook door zijn lichtvoetigheid en eerlijk karakter. Deze Glamourdale nakomeling is in de zomer van 2020 zadelmak gemaakt en ondertussen goed doorgereden. Hij is klaar om de eerste stapjes in de wedstrijdsport te gaan zetten. Onder het zadel valt hij op door zijn uitmuntende stap en super krachtige galop. Hij heeft echt de galop van zijn vader geërfd!

Aangezien wij de volle zus van J2L McLaren aanhouden voor de fokkerij en de sport, mag deze black beauty van eigenaar wisselen. Zelden kwam er een paard uit deze succesvolle moederlijn te koop, dus grijp je kans!

Video op aanvraag verkrijgbaar. 

Prijsklasse: 20.000€ - 30.000€

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Thuja
v.m.v. Negro
m.m.v. Jasmijn
Moeder Zafeda
Ster, Prok, Pref, Voorlopig Keur
Vader van moeder San Remo
v.v.m. Wolkentanz
m.v.m. Valente
Staatsprämie
Moeder van moeder Reseda
Ster, Prok, Pref, Prest
v.m.m. Cocktail
Pref
m.m.m. Malrove
Ster, Pref, Prest