We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop

mooie springmerrie / fokmerrie 
Geboren in 2008
Vos 
Phin phin x indoctro x irco polo x watteau xx 
1m65
Rechtstreeks van fokker

Geschikt als springpaard of fokmerrie

Merrie sprong officieel L niveau met winstpunten. Begin 2021 klaar gemaakt voor het M niveau. Maar wegens plots gebrek aan springruiter/corona periode, is ze enkele maanden niet meer in training

Ze heeft de scherpte, techniek en het model om ook als ideale fokmerrie te dienen

Deze merrie komt uit de bekende en bewezen Nanta stam, tevens is de moeder van deze merrie een zus van Halanta. Halanta liep zeer succesvol GP 1.60m onder Roelof Bril, won meer dan een ton aan prijzengeld.

Uit deze predicaatrijke prestatiestam, internationaal en nationaal zijn er nog verschillende succesvolle springpaarden gefokt. O.a. A little boy: 1m45, Conquistador: verkocht aan VDL Stud tijdens de hengstenkeuring, succesvol 1m40 in Brazilië, Halanta: GP 1.60 paard onder Roelof Bril, Velvet Touch: 1m45 in Italië, Winchester: 1m50 in Engeland, Zalanta: CCI3* eventing onder Laura Hoogeveen, Muguebt: 1m35 nationaal,...

Ze is in omgang een rustig, vriendelijk en gemakkelijk paard. Onder het zadel heeft ze wel een echte looplust en is ze licht sensibel.
Een ervaren ruiter en stille hulpen zijn dus wel een must. 

Verder is ze gezond, heeft geen stalgebreken en is recent klinisch goedgekeurd.

Voor meer informatie, graag bellen naar: +31 6 53 22 35 66

Stamboom

Vader Phin phin
Vader van vader Chin Chin
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Miss Abdullah T
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Walanta
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Cananta
v.m.m.
m.m.m.