We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

for romance l x don Frederico
Zeer mooi dressuur model met een prachtige houding en balans. Romance Donna beweegt met veel ruimte en souplesse. Romance Donna heeft een vrije bloedvoering. Hierdoor is zij niet alleen zeer aantrekkelijk voor de sport maar ook zeer interessant voor de fokkerij Haar moeder is de Hauptstutbuch merrie Donna (don Frederico x world cup l)
 Donna haar moeder heeft onder meer al de goedgekeurde internationale grand prix hengst COMPANERO 12 (carbid x world cup l) welk succes vol internationaal gepresteerd heeft onder Marie Kladwei (GER)
. In de verdere moederlijn vinden we meerdere Staatspremie en Hauptstutbuch merries.

De vader van romance Donna is de zeer goed fokkende hengst For Romance l welke bekendstaat om zijn werkwilligheid, geweldige bewegingsmechanisme. Belangrijker nog is dat we deze kwaliteiten aan de lopende band terugzien bij zijn nafok, waardoor de Oldenburgse hengst al vroeg een goede reputatie heeft opgebouwd. foto 2 en 3 zijn de moeder en haar succesvolle broer

Stamboom

Vader For Romance
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Donna
hauptstudbuch
Vader van moeder Don frederico
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.