We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Schitterende allround STERmerrie van 1.47 te koop. Xaviera is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook heeft zij een afstamming om van te dromen; Berktzicht Ferrie x Oosterbroek Sergio

Ze behaalde op de keuring 75 punten exterieur en 80 punten voor het springen. Met haar mooie lang gelijnde model en spring kwaliteiten heeft ze alles inzich om tot een top sport pony te ontwikkelen.

Rustige pony in de hand en op de poetsplaats. Op stal een ontzettende knuffelkont. Wil van iedereen die langskomt lopen graag aandacht. Kan goed met andere paarden en pony's. Scheren, hoefsmid en tandarts geen enkel probleem. Heeft alle geduld van de wereld. Onder het zadel erg braaf. Nuchter karakter, totaal niet onder de indruk van haar omgeving. Wil graag werken en pakt nieuwe dingen makkelijk op. Wordt zowel buiten als binnen gereden. Ook door verschillende ruiters van verschillende leeftijden. Een pony met een topkarakter!

Qua niveau kan ze een keurige B proef lopen. Springen vindt ze erg leuk om te doen, een zeer fijne techniek en veel vermogen! Xavier is klinisch en rontgen volledig goedgekeurd voor de sport. Niet staat haar een glansrijke carrière dan ook meer in de weg. Wie wil graag opvallen met deze schitterende verschijning? Voor meer informatie of een filmpje stuur gerust een berichtje! kwali hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader Berkzicht ferrie
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Oosterbroek Sergio
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.