We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop / For Sale  
Harvey (V. Florencio x Rascin)
Deze enorm knappe 9 jarige ruin (10-06-2012) staat te koop.  

Harvey is een paard met veel potentie voor de sport maar heeft hier wel de juiste ruiter/amazone voor nodig.
Het is geen paard waar iedereen op kan stappen en mee weg kan rijden.
Harvey heeft een ruiter/amazone nodig die weet van doorpakken. Wanneer Harvey namelijk aanvoelt dat de ruiter/amazone niet voldoende zelfvertrouwen heeft, gaat hij hier op inspelen.  

Dit is ook één van de redenen dat Harvey weg gaat bij de huidige eigenaresse. Zij heeft helaas niet voldoende ervaring om Harvey te kunnen rijden op de manier die hij nodig heeft. Daarnaast kampt ze ook met gezondheidsklachten, waardoor het niet meer goed mogelijk is om een paard te onderhouden.  

Harvey wordt sinds eind januari weer getraind, momenteel op L/M niveau. Hij kent dus onder andere de knopjes voor het wijken, de schouder binnenwaarts, de travers en de contragalop.  

Harvey is fijn in zijn mond. Zijn achterhand mag nog iets sterker en sneller, maar met de juiste training is dit zo gedaan. Momenteel wordt hier ook veel op getraind en is er al een hoop verschil te zien ten opzichte van voor de training.  

Harvey is klinisch gekeurd en heeft een bemerking. Daarnaast doet Harvey aan luchtzuigen. Dit is met het weideseizoen een stuk minder tot weg en is ook al een hoop afgenomen sinds dat hij zijn stal weer uitkomt om te rijden. Wanneer Harvey dagelijks getraind wordt, is de kans groot dat dit nog volledig wegtrekt gaan wij vanuit.  

Door Harvey zijn bemerking en stalgebrek is hij een stuk lager geprijsd dan wat hij waard is. Harvey valt in de lagere tot normale prijsklasse.  

Harvey is recentelijk ontwormd. Ook is hij recentelijk bij de tandarts en hoefsmid geweest.  

Harvey is braaf op de trailer en op vreemd terrein. Ook is hij braaf bij de hoefsmid en tandarts.

Harvey staat totaal niet in de weg en gaat dus niet zomaar naar de eerste de beste persoon. Zolang hij nog bij ons is, wordt hij gewoon doorgetraind.  

Harvey staat gestald in Grijpskerke, Zeeland.  

Prijs op aanvraag.  

Bij oprechte interesse kan er contact opgenomen worden via de app, telefonisch of de mail.
Mobiel: 06-28711243
E-mail: mandyvanbelzen@hotmail.nl

Stamboom

Vader Florencio
Vader van vader Florestan I
v.v.v. Fidelio 310120178
m.v.v. Raute H 430531179
Moeder van vader Walessa
v.m.v. Weltmeyer
m.m.v. Pirelli
Moeder Bovella
Vader van moeder Rascin
v.v.m. Ramiro 210389565 Holst
m.v.m. Poala
Moeder van moeder Hella Xiv
v.m.m. Lauries Crusador
m.m.m. Dovella