We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aviv Yardan  

Keuzes maken is zo lastig, maar we hebben gewoon echt teveel paarden. Deze stoere man zoekt een 5* huisje. Aviv Yardan (geb 21-3-2020) heeft een mooi papier, is prachtig getekend en homozygoot zwart. Zijn moeder is een volbloed arabier, uit een hele mooie lijn (G Basgier ox). Zijn vader, Trinityhouse Perfect Storm, is een fewspot part bred welsh.   Hij is sociaal, erg lief en beloofd een echte blikvanger te worden, een perfecte sportpony, maar heeft zeker ook de kwaliteiten voor dekhengst. Hij is nu tussen de 1.25 en 1.30 cm groot.  
Hij staat ingeschreven bij het NRPS, maar kan ook bij andere stamboeken worden ingeschreven.   Yardan komt iedere dag in de hand, staat s’nachts op stal en krijgt kwalitatief goed voer. Hij gaat iedere 8 weken naar de hoefsmid (iets wat hij al helemaal kent), wordt ieder kwartaal ontwormt en heeft zijn entingen gehad. Poetsen en knuffelen kent hij ook, hij is er gek op. Hij is natuurlijk wel een jaarling hengstje, dus (nog) geen kinderpony.   Yardan gaat alleen naar een 5* baasje en de kosten zijn
naar kwaliteit.  
Voor een heel goed adres is de prijs bespreekbaar.
Link naar zijn afstamming: https://nrps.nl/database/528008202000168-aviv-yardan

Stamboom

Vader TRINITYHOUSE PERFECT STORM
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder AVIV-JAZZMYNE BASHIRAH OX
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder BAS MANAQUA OX
v.m.m. G BASGIER OX
m.m.m.