We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Paintbox Mighty Strait is een prachtpaardje met een volle American Painthorse  afstamming van TSR Mighty Tuff x Strait From Texas , klik HIER voor zijn papier en DNA test. Hij is ca 1.55m hoog en geboren 15 mei 2010. Een mooi maatje als familiepaardje. Zijn kleur is prachtig: Chestnus Tobiano, vos gevlamd bont. Het is hier in de omgang en langs de weg een lief en meewerkend paard. Hij is vrij van stalgebreken en liep de trailer zo op. Hij is in bezit van een paspoort met chip en stamboom.                                              

Onder de ruiter is hij hier werkelijk superbraaf en goed verkeersmak. Kan hier worden gereden door beginnende ruiters en biedt de gevorderden voldoende uitdaging. Kent de stapmolen.   Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                                                   

Paintbox is vrij van stalgebreken en werkelijk een plaatje om te zien! Hij ziet er op de beelden niet zo mooi uit zoals hij was en nu weer is, hij was nog niet zo lang geleden gecastreerd en had hele grote ballen....👀                                                 

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.