We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze opvallende verschijning doet haar naam eer aan ! Ze is werkelijk prachtig en gitzwart. De naam van deze lieve schat is Black Beauty.  Ze is 3 jaar oud en zal dus nog groeien, en is nu al circa 1.58m . Dit is voor een Tinker een hele grote maat. Ze is rond en barok, maar toch mooi in het rijpaardmodel en daarmee ook geschikt voor een grotere volwassene. Omdat ze hier ( onder begeleiding natuurlijk ) ook al door kinderen te rijden is, maakt haar dat tot een ideaal familiepaardje. We vragen natuurlijk niet teveel van haar gezien haar leeftijd maar ze is hier leergierig onder de ruiter, ze is niet te voorwaarts en goed verkeers,- en trailermak hier.                       

Black Beauty  is sociaal naar andere paarden .Ze heeft 3 leuke, mooie, ruime gangen. Ze is vrij van stalgebreken. Ze is in bezit van een paspoort met chip en is geënt.                          

Ze is mooi om te zien en heeft een even mooi hartje. Ze heeft tot nog toe niet geschuurd en is vrij van eczeem. een paradepaard!                                   

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.