We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Princess Cara v. Lord Europe, een buitenkans voor zowel sport als fokkerij!

Na lang twijfelen en de komst van veel nieuwe merrieveulens hebben we toch besloten om deze bijzondere jaarling merrie toch definitief te koop aan te bieden.

Princess Cara is een prachtige donkere jaarlingmerrie met zowel formaat als een chique uitstraling. Daarnaast beweegt deze merrie fenomenaal, met een sterk achterbeen, mooi heuvelop, veel schoudervrijheid en lossigheid.

Gefokt uit de bekende en sterke “Cara” stam waar oa ook de goedgekeurde hengst Impression uit is gefokt. Moeder Kunicara v. Geniaal is ster en voorlopig keur, behaalde de 2e plaats op de CK van het KWPN, naast een predicaatrijke moederlijn bewijst deze lijn zich ook in de sport, moeders moeder NMK merrie Unicara v. Ferro die niet alleen Kampioen op de CK en liep succesvol ZZ licht. Overgrootmoeder NMK merrie Nicara v. Romancier was kampioen op de CK merrie keuring en is een Elite sport preferent merrie. Kortom een merrielijn vol predicaten, sport en kampioenen.

Een merrielijn gecombineerd met de hengst Lord Europe, die ter dekking staat bij oa Helgstrand en Schockemuhle en opvalt met zijn droomgallopade. Voor meer info zie de website van Schockemuhle.

De vraagprijs is 10.000 euro. U bent welkom om Princess Cara te komen bezichtigen, deze merrie spreekt voor zich!

Stamboom

Vader Lord Europe
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Basjen
v.m.v. Boston
m.m.v. Lasjen P
Moeder Kunicara
Ster, Prok
Vader van moeder Geniaal
v.v.m. Vivaldi
Preferent
m.v.m. Wocky
Elite, Preferent, IBOP (Dr), Prok, D-OC
Moeder van moeder Unicara
Elite, Sport (Dr), Prok
v.m.m. Ferro
Preferent
m.m.m. Nicara
Elite, Preferent, Prest (Dr), Prok