We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: Princess
Leeftijd: 12 jaar
Stokmaat: 1.42 m
Ras: New Forest
Afstamming: Verdi x Koetsiershoeve’s Silver Star

Princess is een ontzettend leuke lieve allround pony, een beste vriendin voor het leven! Houdt van aandacht, is braaf op buitenrit, heeft met haar vorige eigenaar in de dressuursport gelopen (M1).

Doet hier dressuur, springen (niet getalenteerd, maar vind het wel leuk!), bosritjes, longeren en grondwerk. Ondanks dat ze een ontzettend lieve leuke pony is, heeft deze Princess ook af en toe haar pony streken. Waardoor we een ruiter voor haar zoeken die niet bang is en wel om pony streken kan lachen (haha).

Ze kan goed met andere paarden/pony’s, voor het laatst bij de tandarts geweest op 5 feb 2021. Inentingen in orde, braaf bij de hoefsmid, braaf op de trailer, kan zowel op stal als 24/7 buiten gehouden worden. Jammer genoeg heeft Princess, wel last van zomereczeem.

Reden van verkoop: Sinds ik zwanger ben geweest krijgen alle paarden niet meer de aandacht die ze verdienen. Met ondertussen een zoon van 1,5 jaar hebben we eindelijk de knoop door gehakt, de paarden verdienen meer dan dat wij te bieden hebben.

VRAAGPRIJS: € 5000,- MET TOEBEHOREN.

Voor meer informatie stuur een mailtje naar: klokje.van.hout@hotmail.com (via de mail is 06 beschikbaar)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.