We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met veel pijn in mijn hart moet ik mijn lieve Wette te koop aanbieden. Ik ben een eerstejaars student en zit op kamers. Hierdoor krijgt Wette niet de aandacht en het rijplezier die zij verdient.

Wette is een erg braaf paard en haar karakter is een dikke tien. Ze is daarom ook geschikt voor de onzekere of beginnende ruiter. Wette heeft mij alles geleerd van de manege tot Z1 , ons huidige niveau, met zekere potentie voor het Z2. Ook hebben wij al mooie regionale overwinningen op onze naam staan, zelfs met een deelname aan het NK.  Ze is een echt sportpaard, dus als je haar als weidemaatje wilt gebruiken, doe je haar hier geen plezier mee. Ze houdt ervan om lekker te trainen en om op wedstrijd te gaan! Ze gaat braaf de trailer op, heeft geen stalgebreken en is erg braaf op het strand en andere buitenritjes. Wette is altijd tijdig ingeënt, ontwormd en bekapt.

Wij zijn op zoek naar evt. een jonge ruiter die de sport in wilt gaan, een ruiter die de overgang maakt van pony naar paard of iemand die een betrouwbaar paard zoekt om lekker mee te trainen. Het heeft geen haast, dus Wette gaat alleen weg als wij er zeker van zijn dat ze naar een vijfsterren huisje gaat!
Bij interesse stuur een bericht.

Stamboom

Vader Ronaldo
Vader van vader Rubinstein
v.v.v. Rosenkavalier
m.v.v. Antine H Westf
Moeder van vader Carella
Elite Staatsprämie
v.m.v. Ramino Westf
m.m.v. Cassandra II
Moeder Elette
keur pref prest sport
Vader van moeder Ubis
v.v.m. Votez Bien X
m.v.m. Alys Erday S.F.
Moeder van moeder Zusette
keur pref prest
v.m.m. Afrikaner
m.m.m. Juliette
pref prest ster