We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pony is te klein voor het meisje...Meisje te groot voor de pony !

Heel herkenbaar maar bij ons duidelijk het geval. Mijn dochter Marlou is echt veel te groot voor deze topper en het moment is gekomen dat zij echt afscheid moet nemen van haar Spirit.
Deze C-pony van 136,5, dus grote C, heeft haar veel geleerd, naar het Z springen gebracht, een topper in de eventing! Door corona zijn we in de eventing niet veel verder gekomen, maar ze laat hierin kwaliteiten zien tot het hoogste niveau en bovenal heeft ze mijn dochter veel vertrouwen gegeven. Ze is voorwaarts maar verder 100% braaf.
Ze is erg makkelijk in de omgang, geen stalgebreken, kan prima met andere paarden en pony's, braaf bij hoefsmid ( ieder 6-7 weken ) en scheren, gaat jaarlijks naar de tandarts, krijgt op tijd haar inentingen, kan mee naar strand, ponykamp en op buitenrit. Mijn dochter gaat gewoon zelf met haar over de weg en naar het bos zonder dat ik er bij ben. In één adem gewoon gezegd, een toppertje!!
Belangrijk vinden wij dat ze een ruitertje krijgt die weer vol met haar aan de slag gaat en ook weer gaat scoren met haar zoals mijn dochter altijd heeft gedaan. Doordat ze voorwaarts is, is ze niet helemaal geschikt voor een beginnende ruiter, maar aan de andere kant is mijn dochter met haar ook zo begonnen. 
Mocht je meer vragen hebben of foto's of filmpjes willen hebben, graag bellen of appen met 06-18051527. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.