We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij hebben Kenza als driejarige aangekocht van de fokker en haar zelf rustig opgeleid. De merrie is overal mee naartoe geweest, naar het bos, dressuur- en springles en verschillende concoursen. Naar vreemd terrein gaan is dus geen probleem.

Onlangs heeft ze haar debuut gemaakt in het L springen en 2 winstpunten behaald. Ook zal ze in de dressuurring niet misstaan. Ze is nog jong en speels dus nog genoeg ervaring op te doen en te leren.

Kenza ( geboren als Kusje Royalty ) heeft een grote galop, is lichtvoetig en op een lichte hand te rijden. Ze is voorzichtig op de sprong en beschikt over veel vermogen.

Het is een merrie met expressief en intelligent karakter, is werkwillig, maar heeft wel een consequente en zelfverzekerde ruiter nodig met voldoende ervaring. 

Merrie wordt verkocht ivm studie, daarom zoeken wij een geschikte plek waar ze haar sportcarrière in alle rust kan vervolgen.

Het is geen Btw paard.

Informatie alleen telefonisch.

https://www.kwpn.nl/database?paard=P-534832

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2064541/kusje-royalty

Stamboom

Vader Freeman VDL
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Concorde
m.m.m.