We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Macharel VZ is een getalenteerde jonge dame van 4 jaar oud. Haar vader is Johnson, haar moeder is een keur merrie van Ferro en haar overgroot vader is Weltmeyer. 
Macharel is direct te koop van de fokker. Ze is dit jaar 4 geworden en laat enorm veel talent, werklust en bewerkbaarheid zien in het werk. Hierdoor komt het dat ze L niveau bevestigd is en al spelenderwijs M oefeningen aanleert. Ze galoppeert makkelijk in contra galop en begrijpt de basis van schouderbinnenwaarts. Ze heeft een heel fijn mondje en is goed aan de hulpen. Macharel is zonder te longeren op te stappen en in de binnen of buitenbaan rijden maakt haar geen verschil. 
Ze is nog niet op vreemd terrein geweest maar gezien haar nuchterheid moet dit geen probleem vormen. Wel is ze op een mini buitenrit geweest en was hierbij erg braaf. Macharel is geen rillerige merrie en geeft een veilig gevoel aan de ruiter. 

Macharel meet 162. Haar vraagprijs is €17500,- exclusief btw. 

Gelieve een whatsapp te sturen wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken naar +31621324083

Mocht Macharel niet bij u passen wij hebben paarden van alle leeftijden en niveau's klaar staan, wellicht hebben wij iets wat wel bij u past. De prijzen beginnen vanaf 15000 ex btw. 

Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vacharel
Keur
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m.