We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rastaban is dressuurgefokt met Gelderse invloeden.

Hij heeft de looks van een dressuurpaard met de power en het brave karakter van zijn Gelderse moederlijn.

Vader Livius werd met hoge punten ingeschreven bij het KWPN, o.a. een 9 voor de rijdbaarheid. Hij heeft zich vorige maand geselecteerd voor de tweede observatietraining voor het WK jonge dressuurpaarden.

Moeder Maidessa Marie liep als veulen NVK en wordt nu klaargemaakt voor sport en keuring, waarbij ze zeer braaf is.
Moedersvader Winningmood is een sterke dressuurpaarden vererver, o.a. de vader van Edson, waarmee Febe van Zwambagt brons won op het NK U25 afgelopen weekend.
Moedersmoeder Roosmarie ster, prok, pref v. Elegant werd in 2017 Gelders paard van het jaar. Ze is ook de moeder van de goedgekeurde hengst Imposant EM, een blije, veelzijdige hengst die ZZ-licht gestart is en klaargemaakt wordt voor de hogere dressuur. Uit de moederlijn komen zeer veel sportpaarden, in meerdere disciplines tot op het hoogste niveau. Zowel via Livius als via de moeder heeft Rastaban ook springgenen meegekregen.

Rastaban zelf is een heel braaf, makkelijk en mensgericht veulen. Hij komt in de wei altijd naar je toe om geknuffeld te worden. Laatst bij de hoefsmid stond hij daar alsof hij het al jaren doet, waarbij hij nergens bang voor is. Als hij op stal moet blijven omdat zijn moeder getraind wordt, gaat hij lief zijn brokjes staan eten.

Rastaban is een sterk veulen met front en massa en zeer correct beenwerk zonder afwijkingen.
Kortom: een topper voor wie een correct, gezond en braaf sportpaard zoekt voor de toekomst!

Hij is nu 3 mnd oud dus mag over 1 a 2 mnd van de moeder af.

Stamboom

Vader Livius
Vader van vader Bordeaux
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Vivaldi
m.m.v.
Moeder Maidessa Marie
Vader van moeder Winningmood
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Roosmarie
ster prok pref hengstenmoeder
v.m.m. Elegant
m.m.m.