We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dr Beaver is een geweldig dier! Hij is een muildier, een grote ruin van ca. 1.44 m hoog ( is in ' 21 vier jaar dus groeit nog) en daarmee en met zijn sterkte en kracht ook geschikt voor een volwassene. Dr Beaver is vrij van gebreken en heeft leuke , ruime gangen.                  

Hij is in bezit van een paspoort met chip en is geënt en ontwormd. Hij is 4 jaar oud. Om te zien is hij een echte spetter met zijn aparte kleur en 4 witte benen.                          

Hij wordt bij ons beleerd en vindt alles leuk, vooral veeeeeel aandacht en spannende dingen zoals de paardenvoetbal. Is niet afwachtend, heeft vertrouwen. Hij is een grote knuffel op stal en steelt graag de show, hij heeft veel humor. Hij doet het hartstikke meewerkend en kijkt graag met zijn schattige smoeltje over de staldeur heen naar wat er allemaal op stal gebeurd . Heel graag een superlieve nieuwe baas voor deze lieve clown!                         

Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.        

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.