We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sjieke, hoogbenige, modern gefokte voorlopig keur merrie door fokker van het jaar 2019, Jan Greve (Watermolen/Haaksbergen).

Zeer talentvolle en correct gebouwde sportmerrie, erg mensgericht met veel go. Veel vermogen, groot hart voor de sprong, uitermate goede galop en snelle reflexen. In het terrein heeft ze een goede instelling, denkt fijn mee en is heel handig.

De merrie zou perfect passen bij een ambitieuze springruiter die haar in het Z of internationaal kan gaan starten. Of iemand die een fijn eventingpaard zoekt voor het hogere niveau. Ze komt ook leuk mee in de dressuur en heeft zich drie seizoenen achtereenvolgens weten te plaatsen voor de regiokampioenschappen in OV in de klasse B, L1 en L2 dressuur. 

Ook zou ze gezien haar predicaten en prachtige, bewezen afstamming zeer geschikt zijn als fokmerrie. Ik zou graag weer ter zijner tijd een jong paard opleiden. 

Stamboom

Vader Quidaro
1.50m spr.
Vader van vader Quidam de Revel
1,60m Spr.
v.v.v. JALISCO B
1,60m Spr.
m.v.v. DIRKA
1,60m Spr.
Moeder van vader CORRADA J
1,50m Spr.
v.m.v. CORRADO I
1,60m Spr.
m.m.v. NOBLESSE XXXI
Moeder DELODIENA
1.30m spr
Vader van moeder QUASIMODO VAN DE MOLENDREEF
1,60m Spr.
v.v.m. HEARTBREAKER
1,60m Spr.
m.v.m. JARME VAN'T STEENTJE
1,30m Spr.
Moeder van moeder WELODIENA
prok Stb-ext
v.m.m. JULIO MARINER XX
m.m.m. GELODIENA