We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Maak kennis met Moos (paspoortnaam Hetty)! De allerleukste kinderpony voor beginnende ruitertjes! 

Moos is een superbrave c pony die heel graag een beste maatje wil zijn voor een nieuw ruitertje. Onze dochter groeit door naar een sportpony en het is daarom tijd dat Moos een ander vriendje krijgt. Met Moos is het altijd gezellig. Een nieuwsgierige pony waar je kind lekker mee kan tuttelen. Ook een sprongetje vindt Moos prima. Zij is tevens al een aantal keren mee geweest naar de ponyclub voor een dressuur,- en springlesje. Daarbij toont ze veel aanleg en kan ze met een nieuw ruitertje mooi doorgroeien. Trailer laden is dus ook geen enkel probleem voor Moos. Niet alleen voor tweevoeters is Moos een geschikt maatje, ook in de wei is ze super braaf met andere ponies. Eventueel dus ook erg geschikt als weidemaatje. 

Bij serieuze interesse bent u van harte welkom kennis te maken met Moos. Meer informatie? Graag appen. Prijs is bespreekbaar.  Filmpjes beschikbaar via whatsapp. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.