We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Filmpjes op aanvraag via de Whatsapp: +32477281366

Sushi By Hidalgo Z (Scendix X Clinton)

Sushi is een enorm getalenteerde 4-jarige merrie en heeft alles om een toekomstige ster te worden in de springwereld! Naast haar uitstekende gangen (leuke galop!) heeft Sushi ook een heel goede sprong. Ze is heel makkelijk te rijden, maar niet voor een beginnende ruiter. Sushi heeft altijd zin om te werken en heeft een heel zachte, makkelijke aanleuning. Momenteel meet zij 1m69. Naast haar talent en knappe uitstraling is Sushi bijzonder lief in omgang en heeft ze een fantastisch karakter. Ze gaat dagelijks heel braaf naar de wei, is rustig tijdens het opzadelen en opstappen én is bovendien ook braaf op transport. Kortom, het is heel fijn om met haar samen te werken.

Sushi is perfect op de RX-foto’s en is ook perfect klinisch gekeurd (beide in 2020). Zij heeft geen stal- en/of andere gebreken. Sushi ging steeds op tijd naar de hoefsmid en naar de tandarts. Ook zijn vaccinaties en ontwormingen zijn perfect in orde.

Voor filmpjes: +32477/28 13 66 

Stamboom

Vader Scendix
Vader van vader Stakkato
v.v.v. Spartan
m.v.v. Pia
Moeder van vader Dixie
v.m.v. Dinar
m.m.v. Pinie
Moeder Wanette
Vader van moeder Clinton
v.v.m. Corrado |
Urte |
m.v.m.
Moeder van moeder Nanette
v.m.m. Libero H
m.m.m. Babette