We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nalet Van 't Oosteindeke (Kalaska de Semilly x Kashmir Van Schuttershof)

Nalet is een supertoffe 8-jarige merrie en heeft alles in haar mars om iemand heel gelukkig te maken. Naast haar uitstekende gangen heeft Nalet ook een geweldig karakter. Ze is heel makkelijk te rijden, maar niet voor een beginnende ruiter. Nalet heeft altijd heel veel zin om te werken. Ze is braaf maar vlot vooruit. NIET STOUT, niet twijfelachtig maar wel vooruit. Ze meet ongeveer 1m66. Naast haar talent en bijzondere uithouding is haar knappe uitstraling ook een echte wauw factor. Ze gaat dagelijks heel braaf naar de wei, is rustig tijdens het opzadelen en opstappen en hij is ook braaf op transport. Onderdanig op de wei, met iedereen vrienden. Kortom, het is een super paardje voor gevorderde recreatieve ruiter met winnaarsmentaliteit. Ze gaat naar zee, kan mee in de groep op buitenwandeling en heeft al een paar wedstrijden gelopen. 

Nalet heeft geen stal- en/of andere gebreken. Ze ging steeds op tijd naar de hoefsmid en naar de tandarts. Ook zijn vaccinaties en ontwormingen zijn perfect in orde.

Voor filmpjes, stuur ons via whatsapp: +32477281366

Stamboom

Vader Kalaska De Semilly
Vader van vader Diamant De Semilly
v.v.v. Le Tot De Semilly
m.v.v. Venise Des Cresles
Moeder van vader Normandy Night
v.m.v. Night And Day XX
m.m.v. Fabuleuse
Moeder Carrera Van De Wellington
Vader van moeder Kashmir Van Schuttershof
v.v.m. Nabab De Reve
m.v.m. Fines Van Kameren
Moeder van moeder Lyrique
v.m.m. A Lucky One
m.m.m. Idealiste Van De Heffinck