We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na jarenlang ontzettend veel plezier samen te hebben beleefd, heb ik besloten om voor Jive opzoek te gaan naar een nieuwe eigenaar. Jive wordt alleen verkocht bij wederzijds goed gevoel!

Jive is een merrie kruising haflinger x rijpaard van 16 jaar oud en heeft een schofthoogte van ongeveer 1.55m. Het is een betrouwbare, maar zeer voorwaartse allround inzetbare pony. Dressuur doet ze leuk, springen vindt ze geweldig en het bos in ook. In het bos loopt ze heel stabiel lange afstanden, zou ook geschikt kunnen zijn voor endurance, echter is wel voorwaarts, als je dit spannend vindt is Jive niet de pony voor jou. Verder is Jive aan de hand en op de poetsplaats heel rustig en lief, ook prima geschikt voor kleine kinderen om mee te tutten, maar niet om mee t bos in te gaan.

Ben jij opzoek naar een leuke, lieve, betrouwbare, voorwaartse allround pony? Stuur mij dan een mail, jiveverkoop@gmail.com, hierin lees ik graag wat terug over jou en waar je naar opzoek bent in een paard.

Groetjes, Simone van Jive ;)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.