We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden bloedmooie zwarte Livello X Contender!

Livellio is een prachtige 5 jarige zwarte verschijning! Hij heeft een super lief en werkwillig karakter, hij is hoogbenig gebouwd en is een echte uitblinker voor zowel de dressuur als voor het springen. Ook geschikt voor de discipline eventing. Hij heeft al veel cross ervaring opgedaan en pakt dit voor zijn jonge leeftijd erg goed op!

- Weetje: Contendro I (Nakomeling van Contender x Reichsgraf) staat al sinds 2015 op nummer 1 in de WBFSH-ranking Eventing.

Livellio heeft 3 goede basisgangen, waarvan de galop uitblinkt, deze is super stabiel en contstant voor zijn jonge leeftijd. Verder is hij erg leergierig, hij is nu L dressuur bevestigd en hij heeft verschillende oefenparcoursen gesprongen. Daarnaast gaat hij ook regelmatig mee naar crosslessen op verschillende crossterreinen.

Livellio is echt een toppaard voor de toekomst! Het is een paard voor iemand die wil investeren in een jong paard en die echt de tijd neemt om hem te trainen. Hij is geschikt voor zowel de dressuur, spring en de eventing discipline.

Kortom dit is je ultieme kans voor een bloedmooie allrounder!

Vraagprijs: 16.000
Er is op aanvraag een filmpje van hem te verkrijgen.
Voor serieuze interesse kan je bellen/whatsappen naar 0615140755

Stamboom

Vader Livello
Vader van vader Limbus
v.v.v. Landgraf l
m.v.v.
Moeder van vader Zocka
v.m.v. Ahorn Z
m.m.v.
Moeder Canberra
Vader van moeder Contender
v.v.m. Calypso ll
m.v.m.
Moeder van moeder Astoria
v.m.m. Amerigo Vespucci xx
m.m.m.