We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

South Victoria's Sea Storm

Storm is door ons gefokt en geboren op 27/05/2020. Zijn vader is de kleine maat Hackney hengst Stardancer (Convictions Boy x Exalted) en zijn moeder is Alwine, zij is ook in ons bezit en zou een kruising tussen een Dartmoor en een Shetlander zijn. Het is uiteraard mogelijk om even een kijkje bij haar te nemen! 

Storm is een ontzettend knappe en lieve pony die zeker over de nodige potentie beschikt om een toekomstige sportpony te worden. Hij zal naar verwachting uitgroeien tot een kleine C maat (momenteel is zijn stokmaat +/- 1.20 m). Hij kent de basis en loopt braaf de trailer op. Uiteraard is hij al afgespeent. 

Wij zien Storm graag terecht komen bij iemand die hem met respect zal behandelen en het zou al helemaal leuk zijn als we nog eens horen hoe het met hem gaat! Het belangrijkste vinden wij in ieder geval dat hij naar een liefdevol huisje gaat. 

Hij is te bezichtigen in Urmond (Zuid-Limburg). 

Bij interesse en voor meer foto's / filmpjes kunt u gerust een appje sturen of bellen naar 06 31673013 (voorkeur) of naar 06 15945927. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.