We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop uit goede dressuurstam, rechtstreeks van de fokker:  

Bloedmooie 3 jarige zwartbruine merrie van Toto JR x Davino x Ferro x Houston x Donnerhall x Roemer van ca 1.63. Zal naar verwachting nog enkele cm bij komen. Deze merrie kan heel goed bewegen met extra achterbeengebruik en is een belofte voor zowel sport als fokkerij.
Is gewend aan het halster mee te lopen en braaf bij de hoefsmid. Ook in je eentje uit de groep te halen en mee te nemen. Klaar om mee aan de slag te gaan. Heeft altijd bij ons aan huis gelopen in een gemengde kudde met 24/7 mogelijkheid tot beweging.

Nirvanavrouwe is een nakomeling van de Grand Prix dressuurhengst Toto JR (Totilas), die momenteel onder Edward Gal bezig is met een mooie carrière. De moeder is een Prok merrie van Davino V.O.D. Davino is onder andere de vader van de heel nauw verwante goedgekeurde hengst Incognito. (Davino x Vivaldi x Houston).Grootmoeder Cacharelvrouwe is PROK en D-OC. Haar oudste twee nakomelingen zijn Z en ZZL geklasseerd en een derde is recent verkocht aan een Grand Prix amazone. Daarachter zit de ster, preferente D-OC merrie Weidevrouwe v. Houston x Mimosavrouwe keur, preferent, prestatie, sport v. Donnerhall x keur, preferent, prestatie v. Roemer. Uit deze stam komen heel veel sportpaarden, die tot op het hoogste niveau presteren. De paarden staan bekend om hun werkwillige karakter.

Paarden uit deze stam zijn onder andere:  goedgekeurde hengsten Incognito (v. Davino V.O.D.),  de recent goedgekeurde premiehengst Merlot (v. Bordeaux) en de hengst Amazing star, die is verkocht naar Japan, Internationaal Grand Prix paard Glocks Undercover (v. Ferro), Fergievrouwe (lichte tour), Heffner (ZZ-zwaar), High Score (ZZL) en Zhivago (zware tour tour).

Merrie is reeds in bezit van het D-OC predikaat. Beide ouders zijn WFFS vrij. Klinisch en rontgenologisch goedgekeurd op 4 juni 2021 inclusief hals en rug. Alleen maar 1 tjes zonder bemerkingen.

Prijsklasse 15.000-20.000

Stamboom

Vader Toto JR
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Indiravrouwe
PROK stb
Vader van moeder Davino V.O.D.
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Cacharelvrouwe
D-OC, PROK
v.m.m. Ferro
m.m.m. Weidevrouwe
ster, preferent D-OC