We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Raptor Sue  (Mac madison x Kimberley) geb 25-4-2021
Raptor Sue, komt uit de zeer goede sportstam Tina D. De moeder van Special  ‘’Greetje Sue’’ is een dochter van de zwaar ondergewaardeerde PSG/Inter I hengst Kimberley (Cabochon x Nabuur), Moeders moeder is de preferent prestatie merrie  ‘’Peggy Sue’’die op haar beurt een dochter is van een van de grootste dressuur verervers van dit moment namelijk  Gribaldi!
Het bloed in de moederlijn voert daar na terug naar de Prestatie merrie ‘’Umara’’(Rigoletto x Uppercut xx), deze volbloed komt u ook in de moederlijn van de hengst Kimberley tegen en is een van de invloedrijkste volbloeden die het KWPN heeft gekend. Via de  Uppercut Pref, Keur merrie Olivia  voert het bloed terug naar de legendarische Prestatie merrie ‘’Tina D’’
Een half zus van de moeder “Zamara Sue” heeft ’ zware tour/GP gelopen  de zelfde prestatie zie je verderop in de moederlijn ook bij de hengst Casanova het is niet voor niets  dat de moederlijn 3 maal bestaat uit prestatiemerries deze moederlijn behoord dan ook bij de besten die Nederland rijk is  (Merrielijn 7, fokfamilie 488)
Mac Madison is een bloedmooie zoon van de hengst Ferdinand. Als veulen was hij reeds de publiekslieveling en werd reserve kampioen van Nederland. Op de KWPN hengstenkeuring 2019/2020 was hij wederom één van de smaakmakers. Als een balletje elastiek met veel front, allure en ongekende gummi kreeg hij keer op keer de handen op elkaar.
Grootvader Ferdinand schopte het op de KWPN Hengstenkeuring van 2013 tot de kampioenskeuring en werd in de KWPN Select Sale voor 160.000 euro aangeschaft door Nico Witlox, de vader van Mirelle. In het KWPN Voorjaarsonderzoek van dat jaar was hij met 85 punten één van de opvallendste hengsten en maakte indruk met zijn extra galoppade en houding & balans, die werd beoordeeld met negens. Moeder Elsarina stamt af van dressuurlegende Jazz. Grootmoeder Sarina (v. Flemmingh) is Nationaal kampioene KWPN en Elite, pref, prok, sport (dress). Daarnaast is zij grootmoeder van de KWPN goedgekeurde hengst Blue Hors Kingston en merrie Erina (v. Houston) die onder Karen ten Veen- Zeewuster ZZ-zwaar start.
Raptor Sue is een hengstveulen met veel front en een geweldige uitstraling hij is in het bezit van 3 zeer goede gangen waar bij vooral zijn houding balans en kracht opvallen gefokt uit 2 geweldige stammen die een zekerheid zijn voor een geweldige sportcarrière

Stamboom

Vader Mac Madison
Vader van vader Ferdinand
psg/inter1
v.v.v. vivaldi
psg/inter1
m.v.v. Sabine
elite
Moeder van vader elsarine
elite
v.m.v. Jazz
pref Grand Prix
m.m.v. Sarina
pref
Moeder Greetje Sue
Vader van moeder Kimberley
PSG/inter1
v.v.m. Cabochon
keur
m.v.m. Berania
Pref Prestatie
Moeder van moeder peggy Sue
Pref Prestatie
v.m.m. Gribaldi
pref Grand Prix
m.m.m. Umara
keur prestatie