We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop ALL ROUND D-pony

Met veel moeite hebben we besloten onze lieve D-pony Skippy te koop aan te bieden wegens de overgang naar de paarden van onze dochter en haar HBO studie. Skippy is een lieve betrouwbare aanhankelijke ruin van net 12 jaar oud en 1.47cm hoog.
Het is een echte all-rounder, want hij vindt alles leuk! Van lange bosrit tot wedstrijd, hij wil heel graag voor je werken. Hij is altijd blij. Ook ligt hij goed in de groep met andere paarden. 

Skippy is:
Dressuur Z1 +1 
Springen M +3
SGW L + 11
Door de corona tijd hebben de wedstrijden een behoorlijke tijd stilgestaan maar de 1e wedstrijd in het Z1 dressuur had hij direct een dik verdiende winstpunt!  Met buitenrijden en in het verkeer is hij ontzetten braaf, onze dochter rijdt er ook alleen mee in de bossen.
Ook met kleine kinderen en als therapiepaard is hij ontzettend voorzichtig en lief. Door zijn onvermoeibare inzet en uitstraling heeft hij ook heel veel prijzen gewonnen!

Wij hebben hem op 7 jarige leeftijd bij de 1e eigenaar gekocht en we hebben contact met de fokker waar navraag gedaan kan worden over zijn vader en moeder. Ook een broer van Skippy loopt hoog in de wedstrijden. Helaas zijn er verder geen afstammeling gegevens bekend. Er is wel een KNHS paspoort bij met de laatste metingen en entingen erin. Skippy heeft bij de vorige eigenaar en bij ons, nog nooit een blessure o.i.d. gehad of een stalgebrek. Is makkelijk bij de hoefsmid en tandarts (is recent nog nagekeken door de tandarts, standaard 1x per jaar).
Skippy is nu een loopstal gewend waar hij zelf zomer en winter kan beslissen of hij binnen of buiten wil staan. Hij heeft bij ons ook 's avonds en nachts op stal gestaan, maar was overdag dan hele dagen in de paddock. Dat heeft absoluut onze voorkeur.
Skippy gaat alleen naar een nieuwe eigenaar die een super omgeving aan hem biedt met andere paarden. Wij zouden het erg leuk vinden als hij uitgebracht wordt in de wedstrijdsport of in de endurance, als er maar veel leuke dingen met hem worden gedaan.
Prijs bespreekbaar, ook leasen is bespreekbaar, indien een goed huisje.
Prijsindicatie : € 10.000,00
Via whatsapp zijn er meer foto's en filmpjes op te vragen.


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Regio Kampioenschap Utrecht 2019 Dressuur M2 2