We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Contact graag via Whatsapp: 06-42897465

Prachtige merrie met drie fantastische gangen en een zeer sterk achterbeen! Zeer goede bloedlijn, waarvan veel nakomelingen uit de moederlijn momenteel presteren op Z-dressuur t/m subtop niveau.

Kebbony is sinds maart 2023 zadelmak. Onder het zadel toont ze gangen met veel kracht en regelmaat. Ze heeft een fijn karakter en is fijn na te rijden. Gaat makkelijk mee op de trailer, zowel alleen als met een ander paard. Ze is meerdere keren mee geweest naar vreemd terrein. Daarnaast is ze ook erg braaf in stal, bij de smid, etc! Entingen, ontwormen, tandarts, smid is netjes bijgehouden.

Kebbony gaat een erg fijn wedstrijdpaard worden! Omdat ze onder het zadel nog niet heel ervaren is, is ze op dit moment nog niet geschikt voor een onzekere ruiter. De juiste ruiter gaat hier een super fijn, graag werkend paard aan hebben.

Kebbony heeft van 2019 t/m 2022 4 veulens gehad. Een hele vriendelijke merrie zowel naar haar veulens als in de omgang. Makkelijk in de kudde met andere merries. Zou ook zeer geschikt zijn voor de fokkerij.
Vader All at Once, de prachtige zwarte hengst van 1.72 is goedgekeurd bij het Westfalen, Hannover en het KWPN. Hij loopt succesvol Grand Prix en is uitgebracht op de Olympische Spelen 2021 in Tokio. Zijn nafok is veelbelovend. Zo werd Jatilinda kampioen op de Nationale merrie keuring en won de Horsefood competitie, waar tevens zijn zoon Jappeloup tweede werd. Ook zijn er al 5 gekeurde zonen in Duitsland en meerdere premie merries.  

Interesse of meer informatie?
Neem contact met ons op via Whatsapp: 06-42897465

Wij hebben meerdere paarden te koop!
www.horsedreams-tc.nl 

Stamboom

Vader All at once
Grand prix
Vader van vader Ampere
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Larivola
Moeder van vader Wynona RB
PSG/Inter I
v.m.v. Gribaldi
Grand prix
m.m.v. Ravolite
PSG/Inter I
Moeder Ebbony
Vader van moeder Scandic
Grand prix
v.v.m. Solos carex
Grand prix
m.v.m. Noraline
Z2-dressuur
Moeder van moeder Reality B
D-OC, Elite, pref, prest
v.m.m. Mantovani
m.m.m. Liability