We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

KLM (Kiki)
Farfan M x Burggraaf
Merrie, 2015, 162cm

Deze stoere allround merrie draait haar hoef niet om voor een springparcours, cross, buitenrit of dressuurproef! Ze is fijn en braaf te rijden, en kijkt niet snel ergens van op. Ze heeft veel ervaring op vreemd terrein, en blijft ook daar erg fijn in de omgang. Ze loopt een onbekende ring zo rond en is ook op vreemd terrein niet kijkerig. Ze gaat geregeld mee op de trailer, is makkelijk te vervoeren, zowel alleen als samen met een ander paard. Elke week gaat ze mee naar de clubles, dressuur en springen.

Kiki is erg vriendelijk op stal, braaf op de poetsplaats, bij de hoefsmid, etc. Ze is gewend om ’s zomers overdag buiten te staan en kan goed samen met andere paarden.
Een sterk en gezond paard! Ze heeft nooit blessures of ziektes gehad. Geen stalgebreken. Tandarts, entingen, ontwormen, hoefsmid etc. is allemaal netjes bijgehouden.

Een zeer geschikt paard voor een ambitieuze ruiter of amazone die lekker allround met haar aan de slag wil! Ze zou ook zeker geschikt zijn voor de overgang van pony naar paard. Omdat Kiki graag werkt, enthousiast wordt van regelmatig een sprongetje en baat heeft bij een ruiter met een voldoende dressuurmatige basis, vinden wij haar niet geschikt voor een beginnende ruiter. Kiki wordt verkocht ivm. het beëindigen van de hobby van haar huidige amazone. Al haar toebehoren (o.a. dressuurzadel, springzadel, hoofdstel, beenbescherming en dekens) kunnen tegen een meerprijs worden overgenomen. Ook een zeer nette en hoge tweepaards trailer hebben wij ter overname beschikbaar.

Is dit jouw toekomstige topper? Neem dan contact op via 06-29046123

Stamboom

Vader Farfan M
STB
Vader van vader Cantos
STB preferent
v.v.v. Contender
m.v.v. Gabanta
Moeder van vader Nikita
STB ster, preferent, prestatie
v.m.v. Lux
m.m.v. Juweel
STB ster, preferent, prestatie
Moeder Transavia
STB ster, ster, preferent, EPTM
Vader van moeder Burggraaf
STB preferent
v.v.m. Landgraf I
m.v.m. Loanda
Moeder van moeder Mar-ida
STB prestatie
v.m.m. Epilot
m.m.m. Ida-furiosa