We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Normale prijsklasse
Op zoek naar een leuk, en erg braaf paard met allround potentie? Houd je niet van sensibel, maar wil je wel een jong paard naar je eigen hand kunnen zetten? Een paard met een hele goede basis, zonder gekke dingen of gebreken. Een paard waar je zowel in de spring/dressuursport als eventueel buiten nog alle kanten mee op kan? Dan is Pascha wellicht de merrie die je zoekt!

Pascha is bij ons zadelmak gemaakt en wordt momenteel gereden door verschillende ruiters (ook jongere ruiters die iets minder ervaren zijn). 
Pascha is een 4 jarige High Shutterfly x Moreno en 163cm hoog, met body dus oogt wat groter. Wij trainen haar voor de fokker en kennen haar hele geschiedenis. Wegens tijdgebrek is deze merrie nu via de fokker beschikbaar en zoekt ze een plekje waar ze lekker de aandacht heeft en zich verder kan ontwikkelen als rijpaard.

Pascha houdt van aandacht en vindt het werken erg leuk! Daarbij is Pascha bij ons vaak mee geweest op de trailer en heeft verschillende locaties gezien. Laden/vervoeren is totaal geen issue. Loopt braaf haar rondje op vreemd terrein. Tevens is ze in het begin van de trainingsperiode volledig röntgenologisch gekeurd en daar kwam echt een prachtig rapport uit zonder opmerkingen. Echt een gezond, goed, braaf allround paard waar iemand lekker mee aan de slag kan. Pascha zou ook zeker geschikt zijn voor de overgang van pony naar paard.

Heb je interesse in deze super leuke merrie? Of wil je meer weten? Neem gerust contact op via 06-29046123

Stamboom

Vader High Shutterfly
Vader van vader Sir Shutterfly
v.v.v. Silvio I
m.v.v. Famm
Moeder van vader Cerasinaa
STB Elite, Prestatie, EPTM-(SPR), Prok
v.m.v. Chin Chin
Erkend
m.m.v. Lirasinaa
STB Preferent, Prestatie
Moeder Vera
Vader van moeder Moreno
v.v.m. Hugo
m.v.m. Darola
STB Elite, Preferent, Prestatie, Sport, Prok
Moeder van moeder Olittie
v.m.m. Casimir
m.m.m. Ittie