We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dylano Me is een ruin van 9 jaar oud.
Onze dochter van 16 is helaas te groot voor hem geworden en stapt over naar de paarden. Ze heeft met veel plezier springwedstrijden gereden. Dressuur vind hij leuk om te doen, maar doordat de ambities van de amazone bij het springen liggen is dit niet veel met hem gedaan.

Hij is officieel gemeten op 1,55 m1. Blijft dus mooi bovenin de E-maat. Hij is een hele lieve, eerlijke pony en wil graag hard voor je werken. Tijdens het springen trekt hij aan op de sprong. Hij is gestart in L springen, maar in verband met de corona dit jammer genoeg niet door kunnen zetten. Dylano Me zou ook geschikt kunnen zijn voor endurance, hij vind dit super leuk. Een buitenrit maken vind hij heel erg leuk om te doen. We stappen regelmatig met hem langs de weg. Wij zien Dylano Me dan ook het liefst bij een ervaren en ambitieuze ruiter/amazone die met deze prachtige pony verder de sport in wil gaan.

Dylano Me is braaf bij de hoefsmid, bij het scheren en op de trailer. Hij kan ook zonder zadel gereden worden en vertoeft graag buiten in de wei.

Voor meer info graag bellen of appen op 06 – 50 52 45 50

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.