We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

6 jr Bomproef, sociale en lieve merrie te koop! 

Kurieta Texel
Glamourdale x Urieta stb elite, pref, prest, eptm-drs, sport (dr), PROK V. Goodtimes x Lyorieta stb elite, pref, prest, sport (dr), PROK v. Ladalco.

Kurieta is een super lieve en sociale merrie die gek is op knuffelen. Naast dat ze gek is op knuffelen  wilt ze ook graag voor je werken. Ze is wel een laat bloeier en daarom is ze eigenlijk pas echt sinds het afgelopen jaar echt aan het werk. Nu thuis op L/M niveau. Ze heeft veel potentie voor de hogere sport. 

Ze heeft 1 jaar gediend als Draagmerrie, zelf heb ik nog nooit gefokt met haar, maar als Draagmerrie was het een goeie moeder. 

Ze is röntgenologisch en klinisch gekeurd als 3 jr, ze is goed gekeurd voor de sport, heeft 1 kleine bemerking. Bij interesse krijgt u meer info in pb.

Kurieta heeft geen stalgebreken en is braaf bij de smid, da en tandarts. Trailer oplopen vind ze af en toe een en beetje spannend maar als ze op de trailer staat, staat ze heel braaf. 

vp: 10.000,- en 15.000,- euro 

Keuren: Kosten koper
Voor meer informatie kunt u bellen of whatsappen naar 0610488280

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Urieta
Vader van moeder Goodtimes
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.