We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtig dressuurpaard te koop met veel potentie!

Jive (Desperado x Montecristo) is een 7 jarige ruin van 1.73. Jive is een prachtig paard dat erg makkelijk is in de omgang. Met rijden heeft hij wel een vaardige ruiter nodig die consequent is.

Ik heb hem helaas maar 3 maanden volledig kunnen rijden en we hebben toen echt grote stappen gezet. Niveau M/Z is hij nu, tevens springt hij een groene wissel. 

Ook zijn we samen begonnen met springen en crossen dat pikte hij super op! In totaal 3 keer kunnen doen, van de derde keer (indoor oefencross) staat er een stukje in de video.

Toen de eerste wedstrijd stond gepland kwam Corona en daarna een zwangerschap. Door mijn matige fysieke herstel en beperkte tijd met een jong gezin is het me niet gelukt hem weer goed op te pakken. Daarom is het beter als een andere ruiter van hem gaat genieten en het succes gaat behalen wat in hem zit. 

Hij is een jaar gewerkt aan de dubbele longe en wordt nu weer gewoon gereden. Hij pikt alles weer prima op. Hij staat nu in Dalfsen (bij Zwolle). 
filmpje is zeer recent met kleine stukjes van vorig jaar (voor de zwangerschap) voor een volledig beeld. 

Hoefsmid, trailerladen etc is allemaal geen probleem. Geen stalgebreken ook.

NB voor de verkoop is Jive gekeurd inclusief hals en rug en helaas kwam daar wat kissing spines uit naar voren. Dit hoeft geen probleem te zijn voor de sport, röntgenfoto’s zijn beschikbaar. 

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Sarita
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wabiola L
Vader van moeder Montecristo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rabiola
v.m.m.
m.m.m.