We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens mijn niet herstellende hernia ben ik op zoek naar een liefdevol tehuis voor mijn prachtige 4 jarige Irish Cob / Tinker Dazzle.

Er is veel interesse in Dazzle maar ik ben echt op zoek naar de perfecte match met hem!

Dazzle heb ik zelf gefokt uit mijn merrie Puzzel (STER & Werk) en de kampioenshengst Deaglàn Snorremans van Germania (STER & Preferent). Dazzle is vanaf jongs af aan veel in de hand geweest en heeft een superlief en braaf karakter. Hij is lekker nieuwsgierig en geniet van aandacht, een heerlijke poetsbeurt en lekker kroelen. Hij is nu 1.54m maar zal nog een klein beetje doorgroeien.

Hij is nu een paar maanden onder het zadel en doet het heel netjes en braaf. Omdat hij nog wel jong is en wat bevestiging nodig heeft is hij niet geschikt voor beginnende ruiters of jonge kinderen. Omdat ik de keuze niet wilde maken om hem te castreren wordt hij als hengst verkocht maar je bent er uiteraard zelf vrij in om te beslissen hem als hengst door het leven te laten gaan of als ruin. Hij heeft absoluut geen hengstenkuren en heeft ook nooit gedekt. Hij heeft afgelopen jaar nog gewoon in een paddock naast merries gestaan met enkel een stroomdraadje ertussen en hij had er niet eens aandacht voor;-)

Dazzle is op afspraak te bezichtigen op een trainingsstal in Lunteren waar hij sinds begin maart van dit jaar gestald staat en in training is.

Laatste foto is van zijn vader Deaglan, één na laatste foto is Dazzle als veulen samen met zijn moeder Puzzel. 

GOED TEHUIS IS EEN VEREISTE!!! 


Stamboom

Vader Deaglàn Snorremans van Germania
STER en Preferent
Vader van vader Natwest
v.v.v. Paleface
m.v.v. Panda Mare
Moeder van vader Aislinn
v.m.v. Coates Oliver
m.m.v. Vines Mare
Moeder Puzzel
STER & Werk
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.