We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pearl is de naam van deze dame. Ze is het type Poitou. Ze heeft een schattige, zwart krullende vacht, wat haar zo leuk maakt. Nu aan het einde van de winter ziet de vacht er wel verfomfaaid uit, o.a. van de deken… Pearl is hier in de omgang super lief, en vindt het lekker om gepoetst te worden en vindt het ook geen probleem om lekker goed gewassen te worden. Ze staat hier graag onder het solarium.                                                

Pearl heeft veel humor.  Ze balkt als ze iemand de stal in hoort lopen of als ze weet dat het etenstijd is, maar op een lieve en niet vervelende manier. In de omgang met meelopen kon ze wel eens echt ezelachtig zijn en stil gaan staan. Als ze dan in de wei mag gaat ze helemaal uit haar plaat, compleet met gekke capriolen en bokkesprongen….                                       

Pearl is hier erg sociaal naar andere paarden. En vindt het ook leuk om lekker in de wei te spelen en te grazen. Ze is heel goed verkeers,- en trailermak hier. Ze is geboren op 01-07-2018. Vrij van stalgebreken. Ze is in bezit van een paspoort met chip, is ontwormd en geënt. Ca. 1.17 m hoog en zal nog groeien.                                                           

Met wie mag dit schattige wezentje mee?                    

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.