We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige Welsh pony van ongeveer 1.24m is 14 jaar oud en al 8 jaar bij ons. Het is een sensibele pony hoewel ze dit niet direct laat merken. Mijn dochter heeft van alles met haar gedaan: dressuur, springen, western, buitenritten (dit alles met en zonder zadel), wandelen, fietsen en vrijheidsdressuur.
Ze rijdt net zo fijn bitloos als met bitje. Promesa vindt het leuk om te werken en ze is netjes opgeleid. Ze is heel braaf in de bak maar kan in het bos best heet zijn. Ze is veel gewend zoals gewoon- en landbouwverkeer.
Het is een redelijk werklustige pony, vandaar dat wij denken dat ze super tot haar recht kan komen bij een ruitertje die echt met haar aan het werk wil naast alle andere leuke dingen die je met haar kunt doen.

Wij zoeken een 5* for ever home met het liefst mensen die de paarden aan huis hebben, waar ze de volle dag buiten komen en met ouders die de ruiter kunnen begeleiden.

Handelaren en maneges hoeven niet te reageren want onze grootste nachtmerrie en de reden waarom we zo lang hebben gewacht met te koop zetten, is dat ze van de één naar de ander gaat. We zouden het ook heel fijn vinden om contact te mogen blijven houden zodat we weten dat het goed met haar gaat.

Whatsapp voor vraagprijs of meer info naar 0642627943

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.