We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop,

Dit lieve, goed bewegende, mensgerichte merrieveulen uit een goede stam:

Haar moeder Nigirilova Uut Uune is D-oc gekeurd en een jonge merrie van Just Wimphof die dit jaar weer voor het WK voor jonge dressuurpaarden geselecteerd is, uitblinkt, niet alleen in zijn sportkwaliteiten maar ook zijn karakter en nafok is meer dan uitstekend, Meerdere van zijn eerste jaargang 3 jarige zonen zijn aangewezen op de hengstenkeuring
Risottolova komt ook een een hele goede moederstam die onder andere ook het lichte tour paard en goedgekeurde KWPN hengst Inclusive (Charlotte Fry) opleverde.
Oma Florida heeft Belissimo als vader,  één van de meest toonaangevende hengsten in Duitsland, met meer dan 40 gekeurde hengsten en talloze staatpremie merrie’s. Ook in de sport vallen de nakomelingen van Belissimo positief op, waarbij Bella Rose van Isabelle Werth al op 10 jarige leeftijd de magische score van 80% wist te overschrijden. De moeder van Florida Privalova B is een elite preferente NMK-merrie van de Grand Prix hengst Jazz (preferent). Privalova werd als drie jarige reserve kampioen op de centrale keuring en zij behaalde vervolgens haar EPTM test met 82,5 punten.
Florida liep op vier jarige leeftijd hoogdrachtig verdienstelijk een EPTM test (77 punten), waarbij Florida achten kreeg voor haar galop, souplesse en rijdbaarheid.

Ze is royaal aan de maat, is vriendelijk en makkelijk in de omgang en heeft 3 hele fijne soepele gangen.

Het karakter van zowel moeder als grootmoeder is erg goed.

Vader Hitmaker scoort bijna 70% bij zijn grand prix debuut dit jaar met potentie voor veel meer

Voor wie een leuk ongecompliceerd paard voor de toekomst zoekt en toch ook in de ring wil schitteren

Stamboom

Vader Hitmaker
Grand prix
Vader van vader Wynton
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Cabochon
m.m.v.
Moeder Nigirilova
Doc
Vader van moeder Just Wimphof
v.v.m. De Niro
m.v.m.
Moeder van moeder Florida
elite eptm prok doc
v.m.m. Belissimo
m.m.m. Privalova
elite pref prok