We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop lichte tour, Intermediar 1,  merrie Doutze Ferroquil

Deze mooie grote opvallende 13jarige merrie is opgeleid en uitgebracht op inter 1 niveau en loopt haar oefeningen met gemak.  Haar vader is de bekende en zeer gerespecteerde sporthengst Rubiquil die zijn nakomelingen zijn intelligentie en werkmentaliteit doorgeeft. Doutze heeft dit ook zeker van haar vader doorgekregen en is daardoor een braaf en makkelijk te rijden merrie. Ze heeft geen last van hengstigheidstreken tijdens het rijden en wil altijd haar best voor je doen. Hierdoor is ze zeker geschikt als leerpaard voor de wat minder ervaren ruiter of voor iemand die de dressuursport in wil met een ervaren paard.

Naast het dressuurwerk maakt Doutze ook een leuk sprongetje en is ze een aantal keer meegeweest op een springconcour B/L niveau. Ook gaat ze heel braaf mee op buitenrit met 1 of meerdere paarden. Alleen mee naar buiten vindt ze spannend ze is wel braaf maar dan erg onzeker maar met een wat zekerdere en consequente ruiter is ze daar zeker doorheen te krijgen.

Haar oefeningen zijn allemaal bevestigd en ze springt met gemak haar wissels.
Doutze is in 2018 röntgenologisch gekeurd ook op rug en nek en in juni 2019 klinisch gekeurd. Herkeuren mag op kosten koper.  bij interesse of een afspraak graag bellen naar M. van Erp  0683249245

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.