We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hoky Poky is een zeer werkwillige merrie die voor je door het vuur zal gaan. Zij heeft al veel successen op haar naam staan. Zo is ze Nederlands kampioen geweest in de klasse Z1, heeft ze mogen starten op Indoor Brabant en is ze afgelopen maand succesvol internationaal uitgebracht.
In de Prix St Georges behaalde ze een 3e plaats met 70.588%, de Inter 1 heeft ze gewonnen met 71.324 en in de kür op muziek behaalde ze weer een mooie 3e plaats met 72.160%. Hoky Poky heeft in alle klassen van het M1 tot en met de PSG consequent rond en boven de 70% gescoord met uitschieters tot 77%.

Hoky Poky is braaf, maar heeft wel veel go, ze wil graag werken en raakt nooit moe. Deze merrie zoekt een ruiter die net zo ambitieus is als haarzelf waar ze verder mee in de ring kan verschijnen om haar talenten te laten zien! Alle drie haar gangen zijn bovengemiddeld, maar haar stap is uitmuntend waar ze dan ook 8en en 9ens mee behaalt.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Stamboom

Vader Zhivago
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Charisma
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.