We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Banause zodat de fokker hem liefdevol heeft gedoopt is rechtstreeks van zijn fokker gebracht en zou ook graag willen weten waar hij heen gaat en kijken uit naar het contact met de kopers..... een hele goede, goed gegroeide ruin waarvan je kunt zien dat hij een geweldige kwekerij had..... 3 goede basisgangen onderscheiden eenvoudig dit geweldige paard dat ook heel goed bereden kan worden door zwakke ruiters, want hij is absoluut ultra goed en cool er staat een goede TÜV (röntgenfoto) voor die je vooraf per post kunt sturen Ik zou op dit punt willen zeggen dat het paard heel goed wordt gereden, we hechten meer belang aan onze paarden te koop dat een paard dat zich braaf gedraagt, ontspannen is, veel plezier heeft op het werk en niet veel krijgt geld uit een paard snel ....... wie op zoek naar een ultieme cracker, hebben we dit, maar we zullen niet gebruiken om de max ....... wij verkopen paarden en niet sporten machines. Begrijp het alsjeblieft niet verkeerd, maar helaas zijn er steeds meer koopjesjagers op de weg die op zoek zijn naar een paard om te trainen en te verkopen tegen een hoge prijs........ omgaan met levende individuen. graag contact, liefst via whattsapp


Beste klant, Een paar woorden tot slot, onze paarden zijn geen machines. Begrijp alsjeblieft dat we klanten niet elke dag voor hetzelfde paard kunnen laten komen, de paarden hebben rust nodig. We willen ook maar één klantafspraak per dag omdat de voorbereiding zo vervalst is en onze paarden overweldigd zouden worden, dus wees niet boos als een gewenste datum van onze kant niet werkt. Op deze manier kunnen wij voor onze paarden zorgen, u wilt een paard kopen dat goed bereden is. Ook rijden ALLEEN amateurs en kinderen (geen professionele ruiters) bij ons, zodat we kunnen beoordelen voor wie welk paard geschikt is. Wij hebben hier al 15 jaar de beste ervaring mee, dus iedereen kan op onze paarden rijden ook met zwakkere ruiters loop je zo! er is geen risico dat de paarden na aankomst op het terrein van de klant de testfase ingaan. We zullen onze paarden ook NIET te groot naar voren rijden om elke beweging uit te putten, dat is niet onze manier, omdat we hier te maken hebben met levende wezens die deels nog groeien. We nemen veel tijd voor elke klant en proberen elk paard te beschrijven zoals het is. Afhankelijk hiervan zijn 99% van de paarden Tüv (röntgenfoto's) - deze vallen allemaal binnen het volledig acceptabele kader, aangezien we agenten zijn en geen dealers, accepteren we alleen paarden die een goede tot zeer goede Tüv hebben. We sturen graag alle röntgenfoto's vooraf per e-mail, soms is er al een AKU beschikbaar (met bloed op ijs) zo niet, dan doen we dit als onderdeel van de aankoop. Ook onze fokkers, die de paarden graag naar ons toe willen brengen voor de verkoop, nemen na de verkoop graag contact op met de nieuwe eigenaar. Let op deze punten.

Stamboom

Vader BON COEUR
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder LANDSIEGER 1
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.