We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
deze Franziskus merrie is qua rijdbaarheid moeilijk te verslaan absoluut goed een geweldig junior paard waarmee men kan groeien.......een goede TÜV (röntgenfoto) ligt voor de hand waarvan men vooraf per post de merrie heeft geen slechte gewoonten of ziekten, de enige smet is een taart bijl aan de achterkant links, wordt de merrie momenteel gereden door een 12e jaar meisje. spring voor je leven like graag contact, liefst via whattsapp

Beste klanten, Een paar woorden tot slot, onze paarden zijn geen machines. Begrijp alsjeblieft dat we klanten niet elke dag voor hetzelfde paard kunnen laten komen, de paarden hebben rust nodig. We willen ook maar één klantafspraak per dag omdat de voorbereiding zo vervalst is en onze paarden overweldigd zouden worden, dus wees niet boos als een gewenste datum van onze kant niet werkt. Op deze manier kunnen wij voor onze paarden zorgen, u wilt een paard kopen dat goed bereden is. Ook rijden ALLEEN amateurs en kinderen (geen professionele ruiters) bij ons, zodat we kunnen beoordelen voor wie welk paard geschikt is. Wij hebben hier al 15 jaar de beste ervaring mee, dus iedereen kan op onze paarden rijden ook met zwakkere ruiters loop je zo! er is geen risico dat de paarden na aankomst op het terrein van de klant de testfase ingaan. We zullen onze paarden ook NIET te groot naar voren rijden om elke beweging uit te putten, dat is niet onze manier, omdat we hier te maken hebben met levende wezens die deels nog groeien. We nemen veel tijd voor elke klant en proberen elk paard te beschrijven zoals het is. Afhankelijk hiervan zijn 99% van de paarden Tüv (röntgenfoto's) - deze vallen allemaal binnen het volledig acceptabele kader, aangezien we agenten zijn en geen dealers, accepteren we alleen paarden die een goede tot zeer goede Tüv hebben. We sturen graag alle röntgenfoto's vooraf per e-mail, soms is er al een AKU beschikbaar (met bloed op ijs) zo niet, dan doen we dit als onderdeel van de aankoop. Ook onze fokkers, die de paarden graag naar ons toe willen brengen voor de verkoop, nemen na de verkoop graag contact op met de nieuwe eigenaar. Let op deze punten.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.