We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
deze muis is echt een geweldige merrie die we haar als allrounder willen aanbieden want ze heeft en houdt van de passie in het springen en heeft deze balans ook nodig voor dressuur, ze geeft de voorkeur aan het afwisselende werk niet het eentonige dagelijkse, ze heeft iemand nodig om te verwijzen om haar in staat te vertrouwen is niet een paard dat moet worden gereden door vele ruiters, wie betrokken raakt met haar ongelooflijk zal worden beloond met haar ze is goedhartig en houdt van knuffelen en is zeer mensgericht. Bij deze merrie is het voor ons belangrijk om de juiste mensen te vinden. voorkeur contact via whattsapp .... Röntgenfoto en AKU uitstekend met rug O.B.B VERDERE VIDEO'S VIA WHATTSAPP WIJ HEBBEN ZE NU 2 WEKEN VAN HET NETWERK, OMDAT ZE EEN IJZER HAD GEGEVEN !!!!!!

Beste klanten, Een paar woorden tot slot, onze paarden zijn geen machines. Begrijp alsjeblieft dat we klanten niet elke dag voor hetzelfde paard kunnen laten komen, de paarden hebben rust nodig. We willen ook maar één klantafspraak per dag omdat de voorbereiding zo vervalst is en onze paarden overweldigd zouden worden, dus wees niet boos als een gewenste datum van onze kant niet werkt. Op deze manier kunnen wij voor onze paarden zorgen, u wilt een paard kopen dat goed bereden is. Ook rijden ALLEEN amateurs en kinderen (geen professionele ruiters) bij ons, zodat we kunnen beoordelen voor wie welk paard geschikt is. Wij hebben hier al 15 jaar de beste ervaring mee, dus iedereen kan op onze paarden rijden ook met zwakkere ruiters loop je zo! er is geen risico dat de paarden na aankomst op het terrein van de klant de testfase ingaan. We zullen onze paarden ook NIET te groot naar voren rijden om elke beweging uit te putten, dat is niet onze manier, omdat we hier te maken hebben met levende wezens die deels nog groeien. We nemen veel tijd voor elke klant en proberen elk paard te beschrijven zoals het is. Afhankelijk hiervan zijn 99% van de paarden Tüv (röntgenfoto's) - deze vallen allemaal binnen het volledig acceptabele kader, aangezien we agenten zijn en geen dealers, accepteren we alleen paarden die een goede tot zeer goede Tüv hebben. We sturen graag alle röntgenfoto's vooraf per e-mail, soms is er al een AKU beschikbaar (met bloed op ijs) zo niet, dan doen we dit als onderdeel van de aankoop. Ook onze fokkers, die de paarden graag naar ons toe willen brengen voor de verkoop, nemen na de verkoop graag contact op met de nieuwe eigenaar. Let op deze punten.

Stamboom

Vader BELTANO
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder FALSTERBO
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.