We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens niet nakomen van afspraken helaas opnieuw te koop !

Bij deze bied ik deze super lieve en knappe merrie aan !Dit is Novée! Novée is 3 jaar jong en meet 1,75.Haar afstamming is Zonik x Laudabilis.Ze is nu enkele maanden onder de man en zet geen stap verkeerd ! Ze is enorm braaf bokken en steigeren komt niet in haar woordenboek voor.

Ze heeft nu enkele keren laag gesprongen en ze laat in het rijden zien dat ze dit wel heel leuk vind ! Dit doen we wegens haar leeftijd niet te vaak natuurlijk !Ze kent de basis gangen stap, draf & gallop en geeft soms al wat na. Novée is in principe door iedereen te rijden maar ze blijft natuurlijk wel jong.

Ze is Rontgen goed voor de sport heeft alleen wel een kleine bemerking waar ze geen last van gaat krijgen volgens DA (evt makkelijk te verwijderen).Wie gaat er met deze topper verder ? Ze is mega leergierig dus zal het goed kunnen doen in de sport !Filmpje kan via WhatsApp ! +31 633935844

Stamboom

Vader Glock's Zonik
Vader van vader Blue horse Zack
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Orona
Moeder van vader Romanik
v.m.v. Romanov
m.m.v. Dunja
Moeder Lolita
Vader van moeder Laudabilis
v.v.m. Lauries Crusador xx
m.v.m. Dunja
Moeder van moeder Rebecca
v.m.m. Rosenkavalier
m.m.m. Alexa