We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Napoli

Wil je echt opvallen in de ring ?! Bekijk dan deze eyecatcher eens !! 

Napoli valt enorm op door zijn super mooie hals houding en blonde manen en staart. Een plaatje om te zien. Zo knap zie je ze maar zelden!

Wij hebben Napoli zelf opgeleid vanaf onbeleerd naar goed zadelmak. Hij is enorm leergierig en erg lief en braaf in de omgang. Ook super sociaal met andere paarden. Hij loopt eerder weg, dan dat hij tegen een ander paard in zal gaan. 

Hij meet op het moment +/- 1.63 meter. De ruiter is 1.70 meter. Door zijn super mooie bouw en halshouding valt zijn lengte totaal niet op. 

Napoli blinkt vooral uit in de galop. In draf pakt hij steeds meer het contact en wordt hij steeds ruimer. Wat echt wat beloofd voor de toekomst ! In de stap mag hij nog wat meer leren ontspannen en de hand meenemen. 

Napoli is met zijn 3 jarige leeftijd zelfs al mee op buitenrit geweest. Super braaf ! Maar ook in de omgang, hoefsmid etc. echt een voorbeeld. 

Hij is zowel klinisch als röntgenologisch helemaal goedgekeurd zonder bemerkingen. Hij heeft geen gebreken. 

Napoli valt in de hoge prijsklasse.

Voor meer informatie: 06 2428036Stamboom

Vader Inspire
Vader van vader Everdale
v.v.v. Lord Leatherdale
m.v.v. Aliska K
Moeder van vader Don Furstia C-Two
v.m.v. Don Romantic
m.m.v. Furst Donia C-Two
Moeder Jonkvrouw-Alina
Vader van moeder Bentley VDL
v.v.m. Larix
m.v.m. Konnie
Moeder van moeder Vorstin=Alina
v.m.m. Manno
m.m.m. Freulalina